fbpx

Masterclasses/

We zijn te boeken voor verschillende masterclasses op het gebied van persoonlijk leiderschap en public speaking. Ik werk samen met verschillende experts die ik in de loop der jaren heb ontmoet en die ik echt impact vind maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en expertise en dat maakt dat we bij elk traject de beste match kunnen maken!

Lees op deze pagina meer over twee uitgelichte masterclasses, praktische invulling en hoe we direct aan de slag kunnen.

Presenting masterclass:
Own your Stage/

Wat nu als je net zo kunt spreken tegen een vertrouwde collega als tegen een groep van 50, 200 of 1000 man?

Na duizenden mensen hierin begeleid te hebben, geloof ik dat het niet alleen in de skills zit om dit goed te kunnen. Laat mij je meenemen in de magie van het doorbreken van je eigen denkbeelden: over je jezelf, je publiek en je boodschap.

In deze interactieve masterclass staat de ervaring centraal en ik leer je alles wat ik weet over de wondere wereld van het podium pakken.

Mindset masterclass:
Peak Performance/

Wie wil presteren op topniveau weet dat een juiste mindset key is.

Door zelf te visualiseren heb ik ervaren dat zaken die mij echt onmogelijk leken, toch bereikbaar werden. Dit waren zakelijke prestaties, maar ook mijn gevoelens die ik beïnvloedde zodat ik in staat was tot andere dingen.

In de afgelopen vijftien jaar is visualiseren een tool die ik iedereen heb geleerd die in korte termijn op hoog niveau moest presteren. Of dit nu belangrijke meeting was, een speech op een podium of een andere topprestatie die geleverd moest worden.

In deze inspirerende masterclass leer je alles over de mentale en emotionele voorbereiding van een Peak Performance door middel van visualisatie.

Praktische info/

Masterclasses/

De masterclasses kunnen uit twee dagen bestaan, maar ook een dagdeel behoort tot de mogelijkheden. Voor de masterclasses werk ik ook veel samen met andere professionals, die bijvoorbeeld meer gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied. Mijn masterclasses zijn in het Nederlands, maar ik werk ook met experts die een training in Engels of Duits kunnen aanbieden.

Plan een belafspraak in voor de mogelijkheden.

 

Samenwerking/

In samenwerking met New Female Leaders & A Cup of Ambition organiseer ik ook masterclasses in spreken en zichtbaarheid voor vrouwen.

Kijk daar ook eens voor de mogelijkheden!

Testimonials/

Joni is niet alleen een vakvrouw, maar het is vooral een feest om haar als trainer te hebben! Ik heb bij haar de training ‘spreken met impact voor executives’ gevolgd en heb niet eerder zo’n impactvolle training gehad. Joni brengt enorm veel kennis en deskundigheid mee over public speaking (op alle niveau’s), maar ze is bovenal authentiek en heel geestig! Ze creëert een sfeer die maakt dat je makkelijk net dat laagje dieper gaat en daarmee echt tot de kern komt. Kortom: een powervrouw die je moet ontmoeten..

Rebecca Gerritse

Directeur, Stichting brede buurtschool Den Haag

Interesse in een traject?

Vaak weten we binnen 20 minuten wel of er een wederzijdse klik is en we je kunnen helpen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen.