fbpx

Masterclasses/

Vanuit Lead By Presence bieden we verschillende masterclasses op het gebied van persoonlijk leiderschap en public speaking. Hiervoor werk ik samen met verschillende experts die ik in de loop der jaren heb ontmoet. Ieder heeft zijn eigen stijl en expertise en dat maakt dat we bij elk traject de beste match kunnen maken!

In Presence of a leader leer je bijvoorbeeld op een natuurlijke en authentieke wijze autoriteit in te nemen. En hoe zorg je dat jouw verhaal echt vanuit jou komt én goed overkomt bij je publiek? Daarvoor hebben we de programma’s Own your stage en Own your story ontwikkeld. Uiteraard bieden we ook een Peak Performance programma, waarin we jou meenemen in een ijzersterke emotionele en mentale voorbereiding op jouw performance.

Op Lead by Presence lees je alles over de verschillende masterclasses en kun je een afspraak aanvragen om te sparren over de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Praktische info/

Masterclasses zijn te boeken via Lead by Presence. De masterclasses zijn los te boeken, maar ook voor een langer programma van één of meerdere dagen. Ook staan we ervoor open om in bestaande trajecten een bijdrage te leveren met een of meerdere masterclasses.

Onze masterclasses zijn in het Nederlands, maar we werken ook met experts die een training in Engels kunnen aanbieden.

Samenwerking/

In samenwerking met New Female Leaders & A Cup of Ambition organiseren we ook masterclasses in spreken en zichtbaarheid voor vrouwen. Kijk daar ook eens voor de mogelijkheden!

Testimonials/

Joni is niet alleen een vakvrouw, maar het is vooral een feest om haar als trainer te hebben! Ik heb bij haar de training ‘spreken met impact voor executives’ gevolgd en heb niet eerder zo’n impactvolle training gehad. Joni brengt enorm veel kennis en deskundigheid mee over public speaking (op alle niveau’s), maar ze is bovenal authentiek en heel geestig! Ze creëert een sfeer die maakt dat je makkelijk net dat laagje dieper gaat en daarmee echt tot de kern komt. Kortom: een powervrouw die je moet ontmoeten..

Rebecca Gerritse

Directeur, Stichting brede buurtschool Den Haag

Interesse in een traject?

Vaak weten we binnen 20 minuten of er een wederzijdse klik is en we je kunnen helpen. En ook, of ik daarvoor de juiste persoon ben of iemand anders uit mijn team. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld.