fbpx

Coaching/

Als je authentiek, vrij en krachtig wil zijn in wat je doet, wil je opgelijnd zijn van kern tot impact. Of dat nu de uitkomst van je communicatie als leider is, een presentatie op een podium of de manier hoe je impact maakt in een gesprek met een ander.

In de trajecten onderzoeken we in hoeverre jij opgelijnd bent. Met andere woorden: komt wie je daadwerkelijk bent, overeen met hoe je handelt? En sluit dat ook aan met het verhaal dat je jezelf vertelt? Maar ook met het verhaal dat je naar buiten brengt?

Wie je bent en wie je wilt zijn, in lijn brengen wat je doet.

Congruentie/

Ik geloof erin dat we als mens vanuit verschillende niveaus handelen. Dit stagneert als er op een bepaald niveau een kink in de kabel zit. Bijvoorbeeld: je hebt een ambitie, maar op het niveau van mindset heb je overtuigingen die je totaal niet dichter bij die ambitie brengen.

Op elk niveau kunnen blokkades zitten die je soms zichtbaar of onzichtbaar in de weg kunnen zitten. In de sessies gaan we daarmee aan de slag. Als alle niveaus in jou moeiteloos aansluiten, klopt het geheel aan de binnenkant en aan de buitenkant. Je voelt je goed, je komt krachtig over én levert een waardevolle bijdrage voor je omgeving.

© Joni Bais 2021

Vanuit Lead By Presence werk ik samen met verschillende coaches. We werken allemaal vanuit dezelfde visie, maar ieder met zijn of haar eigen werkwijze en expertise. Daarom starten we altijd met een korte, vrijblijvende telefonische intake van 20 minuten, waar we inzoomen op jouw specifieke vraag.

Vervolgens kijken we wie daar het beste bij past en of er een wederzijdse klik is. Gemiddeld zien we elkaar daarna tussen de 4 tot 6 maanden, afhankelijk van de doelen die je wilt bereiken. Voor een aantal cliënten blijven we daarna nog sparringpartner.

Het minimaal aantal keer dat ik iemand zie, is vijf keer. Soms schakelen we ook binnen het traject nog ook andere professionals in. De sessies duren 1,5 uur en vinden plaats in regio Haarlem of Utrecht (afhankelijk van de coach).

Locatie/

Op moment dat je met elkaar aan de slag gaat kan de locatie bijdragen daarin. Een plek waar je je goed voelt en de ruimte niet teveel afleidt.

De afgelopen jaren ben ik altijd op zoek gegaan naar ruimtes die een huiskamergevoel geven en net dat extra stukje luxe. En natuurlijk niet te vergeten een plek met goede koffie 😉

Bij Oohm heb ik die plek gevonden.

Waarom kom je bij mij?

Waarschijnlijk herken je jezelf in de volgende uitdagingen:

  • Je hebt soms idee dat je moeitelozer en impactvoller zou kunnen presteren.
  • Je hebt een zakelijke of persoonlijke issue waardoor je niet optimaal functioneert en communiceert.
  • Je zit veel in je hoofd en komt maar slecht bij je gevoel en intuïtie.
  • Je geeft presentaties en zoekt een sparringspartner voor je verhaal.
  • Je wil graag een krachtige indruk achterlaten op een podium of op beeld.
  • Je hebt een angst op het gebied van performance / zichtbaarheid en kan je vinger er niet op leggen.

 

 

Testimonials/

Ik heb het geluk gehad om door Joni gecoacht te mogen worden. Het begon als een training voor public speaking wat resulteerde in een leiderschapstraject. De energie en power die Joni in zich heeft, werkt aanstekelijk en haar scherpte zorgt >>

Nienke Tjerkstra

Director, AH.nl

I had the honor of training with Joni prior to my Tedx speech in Prague. Joni graciously gave me her full attention and support during my training. It was one of the best professional meetings/trainings I have had in my life – I left feeling more confident and >>

Alaeddin Janid

Director, Child Houses Foundation

Interesse in een traject?

Vaak weten we binnen 20 minuten of er een wederzijdse klik is en we je kunnen helpen. En ook, of ik daarvoor de juiste persoon ben of iemand anders uit mijn team. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld.