fbpx

Mijn levenspad/

Ik groeide op in een gezin van vier kinderen in een dorp aan zee, waar iedereen altijd welkom was.

Na mijn studie Communicatie (HBO Inholland en Plymouth University UK) heb ik een aantal jaren bij een salesorganisatie gewerkt. Ik besloot dat ik nog niet was uitgeleerd en volgde de opleiding Film en televisiewetenschappen aan de UVA. Hierin ontdekte ik mijn liefde voor film en de belangrijke rol die beeld speelt in het overbrengen van een boodschap.

Hoe ik begon/

In 2007 ging ik aan de slag bij New Life University waar ik de kans kreeg een tak binnen het bedrijf in filmproductie op te zetten. Ik maakte (film)portretten van bestuurders. Daarnaast produceerde ik reportages en documentaires ter ondersteuning van verandertrajecten voor klanten als DSM, Ahold, Bruna en Ernst & Young. Dit was een leerzame periode waarin ik op C level betrokken was bij implementatie van globale strategieveranderingen.

Als regisseur en interviewer ontdekte ik dat je veel meer impact kon maken als je je ook verdiept in het psychologische proces van je geïnterviewde. Ik zag hoe andere vragen, en soms ook interventies, grote veranderingen brachten in de ontspannenheid van mensen voor de camera en op het podium. Ik verdiepte mij verder in de psyche van de mens en volgde een aantal opleidingen in coaching, hypnotherapie en systemisch werk. Ik las alles wat los en vast zat over persoonlijke groei, leren en mindset.

Ondernemer/

In 2010 richtte ik samen met twee compagnons sprekersbureau Great Communicators op. We werden snel een toonaangevend bureau op het gebied van public speaking. Het bood mij de kans als sprekerscoach om in internationaal verband met veel verschillende mensen en organisaties te werken. De sprekers die ik begeleidde voor evenementen als TEDX Amsterdam, Utrecht, of voor belangrijke presentatiemomenten waren ondernemende gamechangers, executives, professoren en politieke leiders.

Wat mijn levenspad ook interessant maakte is dat ik een aantal keer revalideerde, korte en langere tijd van een ongeluk. Gek genoeg hoort dit ook thuis in ‘mijn CV’. Het maakt me tot wie ik ben. Ik leerde in die trajecten ongelofelijk veel over het leven, maar ook over herstel, rouw, het brein en uiteraard leerde ik….geduld te hebben. Allemaal zaken die ik nooit een opleiding had kunnen leren.

In 2020 besloot ik dat het tijd was voor een nieuw pad om mij professioneel en persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb mijn aandelen van Great Communicators verkocht en maakte plannen voor mijn nieuwe collectief Lead by Presence.

Ik werd geïnterviewd voor Authentic Stories en dat geeft wel een beeld over wie ik ben.

Media/

Als expert word ik zo nu en dan gevraagd om mijn inzichten te delen over zichtbaarheid, public speaking & (vrouwelijk) leiderschap. De leukste artikelen deel ik in media. Een mooie reeks aan podcasts bij diverse interviewers vind je onder audio. En wanneer ik de inspiratie heb schrijf ik een blog.

Interesse in een traject?

Vaak weten we binnen 20 minuten of er een wederzijdse klik is en we je kunnen helpen. En ook, of ik daarvoor de juiste persoon ben of iemand anders uit mijn team. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld.