fbpx

Opstellingen/

De methodiek (familie)opstellingen wordt steeds bekender dus wellicht heb je er al iets over gehoord. Het biedt de kans om je gedrag en patronen onder de loep te nemen door naar het systeem te kijken waar jij een plek hebt. Dit systeem kan je familie zijn, je gezin, maar ook je werkomgeving. Ik organiseer opstellingen voor de doelgroep senior professionals.

Al meer dan twintig jaar ben ik gefascineerd door (familie)opstellingen.

Vanaf 2014 heb ik tal van opleidingen gevolgd oa. bij Barbelo Uijtenbogaardt en veel geleerd van andere ervaren opstellers. In 2016 ontwikkelde ik een methodiek die ik afleidde van familieopstellingen en toepaste in 1 op 1 sessies. Nu bied ik ook groepsessies aan.

Wanneer iemand op zijn natuurlijke plek komt in het systeem zonder verstrikkingen, zie je dat direct aan iemand. Het stroomt: de natuurlijke energie komt vrij. Ik vind familieopstellingen daarom zo magisch om mee te werken. Een sessie kan een totale shift geven in iemands leven.

Hoe werken we? 

De mensen die bij mij komen zijn professionals die graag willen groeien en opstellingen zien als een manier om een ander perspectief te krijgen op hun uitdaging. Zo ontmoet je gelijkgestemden en is er veel herkenning tijdens elkaars ontwikkelingsproces.

Discretie staat bij mijn hoog in het vaandel, juist omdat je hierbij zulke kwetsbare kanten van jezelf kunt tegenkomen. De mensen die mij kennen weten dat ik integer en intuïtief te werk ga. De diepgang niet schuw, maar ook de luchtigheid en humor inbreng.

Tussen de sessies door leg ik bepaalde processen uit en deel ik kennis over de dynamieken in opstellingen én doen we fijne meditaties en visualisaties. 

 

Vraag­inbrenger of representant/

Je bent aanwezig als vraaginbrenger of als representant.

Als inbrenger kun je een vraag inbrengen, die we behandelen in een opstelling. Denk aan uitdagingen in bijvoorbeeld relaties, binnen je gezin of familie of een werksituatie. Als vraaginbrenger kun je naast je eigen opstelling ook gevraagd worden om representant te zijn in de opstelling van een andere deelnemer.

Je kan ook als representant aanwezig zijn. Je brengt dan geen vraag in, maar je kunt wel op plekken staan in het systeem en ervaren hoe dat is. Niet alleen is dit heel leerzaam en brengt het je (weer) in contact met je intuitie, een opstelling werkt vaak helend voor alle respresentanten. Uiteraard mag nieuwsgierigheid of het opdoen van extra ervaring ook een drive zijn om te komen!

 

Praktisch/

Op een dag doen we drie opstellingen. Vraagstellers krijgen vooraf een intake, om de vraag die je wilt opstellen en andere relevante informatie helder te krijgen.

We werken in een prettige huiselijke setting op diverse mooie locaties in het land, waar ‘s middags een vegetarische lunch wordt geserveerd.

Investering is vanaf €650,- excl. btw. voor een dag als je een vraag inbrengt. Wil je een keer kennismaken met de methodiek of leren van opstellingen? Dan is er een beperkt aantal plekken beschikbaar als representant. Kosten hiervoor zijn €200,- ex btw. 

Schrijf je hier in

Data opstellingen/

Zomeropstellingen

5 JULI 2024

Oohm in Vogelenzang
Vol voor vraagstellers, nog wel plek voor representanten

Herfstopstellingen

3 OKTOBER 2024

Oohm in Vogelenzang
Vol voor vraagstellers, nog wel plek voor representanten

 

8 NOVEMBER 2024

Oohm in Vogelenzang

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de tweedaagse opstellingen.

  Factuurgegevens

  Jorg Ruis volgde de tweedaagse familieopstellingen bij Joni. Kijk hier het interview en zijn ervaringen.

  Testimonials/

  Onlangs heb ik deelgenomen aan de twee-daagse methodiek (familie)opstellingen, echt een game-changer! Als coach kende ik Joni al als fris, creatief en tegelijk wijs en ervaren. Onder haar bezielende begeleiding komen belangrijke – vaak belemmerende – thema’s en patronen nóg duidelijk aan de oppervlakte, leidend tot meer inzicht en mogelijkheid tot >>

  Kim Van Slobbe-Maijer

  Psychiater

  Ik heb Joni mogen meemaken tijdens een meerdaagse-training als ook individuele coaching rondom public speaking. Wat een vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis, ervaring en tools rondom dit onderwerp brengt ze ook een sterk ‘inlevingsvermogen’ met zich mee wat het resultaat voor jou als klant op een hoger plan tilt. Een aanrader!

  Ralph van Dam

  ondernemer / professioneel spreker

  De tweedaagse familieopstellingen die ik bij Joni heb gevolgd waren intens, bevrijdend, gaven veel inzicht en heel erg waardevol. Ik heb meer inzichten in mezelf gekregen en door de opstelling is dit heel beeldend geworden waardoor ik hier altijd weer naar terug kan keren. Het heeft bepaalde emoties los gemaakt waar ik vanuit mezelf lastiger contact mee kon maken.  >>

  Rosa Hoynck van Papendrecht

  Merkstrateeg, &Rosa

  Media/

  Als expert word ik zo nu en dan gevraagd om mijn inzichten te delen over zichtbaarheid, public speaking & (vrouwelijk) leiderschap. De leukste artikelen deel ik in media. Een mooie reeks aan podcasts bij diverse interviewers vind je onder audio. En wanneer ik de inspiratie heb schrijf ik een blog.

  Interesse in een traject?

  Vaak weten we binnen 20 minuten of er een wederzijdse klik is en we je kunnen helpen. En ook, of ik daarvoor de juiste persoon ben of iemand anders uit mijn team. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld.