fbpx

Team/

Katinka Toet

Sinds 2010 bundelen Joni en ik onze krachten om ambitieuze professionals krachtig en authentiek impact te laten maken. Als ‘wat je doet samen valt met wie je bent’ dan wordt leiderschap zo inspirerend en krachtig! 

Wendy Hesterman

Ik ben Wendy en werk bij Joni als haar assistent. Grote kans dat als je een mailtje stuurt, je dan van mij een mailtje terugkrijgt! Ook  ondersteun ik Joni achter de schermen met dagelijkse werkzaamheden zoals planning en administratie.

Sanne Hultink

Een geweldig verhaal, maar een krachtige presentatie & huisstijl voor jou als spreker ontbreekt? Sanne en Joni vonden elkaar hier in de samenwerking! Sanne werkte tien jaar voor grote merken als Riviera Maison en Coolinvestments Group.

Joni Bais

Je wilt aan de slag met jezelf als professional. Als je je beperkt tot het aanleren van skills dan kom je op een gegeven moment aan een plafond… Wie de diepte in durft te gaan en zichzelf onder de loep wil nemen, is bij mij aan het goede adres.

Interesse in een traject?

Vaak weten we binnen 20 minuten wel of er een wederzijdse klik is en of wij je kunnen helpen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen.