fbpx

Wendy Hesterman/

Ik ben Wendy en werk bij Joni als haar assistent. Grote kans dat als je een mailtje stuurt, je dan van mij een mailtje terugkrijgt! Daarnaast ondersteun ik Joni achter de schermen met de dagelijkse werkzaamheden zoals planning, administratie en projectmanagement. Ook is er veel ruimte om te sparren en alles net op een hoger plan te trekken.

Ik heb 15 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven gewerkt van startups tot internationale bedrijven, in het begin als accountmanager en al later als vestigingsmanager en MT Lid.

Hoger plan/

Ik word er blij van dat ik andere ondernemers met mijn kennis en ervaring kan ondersteunen en overzicht kan brengen in hun bedrijf. Ik kom zelf uit een ondernemersgezin en op jonge leeftijd hielp ik al mee in mijn vaders zaken.

In mijn vrije tijd ben ik ook altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en mindset. Ik verslind alle boeken die hierover te vinden zijn, mediteer elke dag en duik elke keer weer een coaching traject in om mezelf onder de loep te nemen. Dat maakt dat ik niet alleen Joni’s team ondersteun vanuit taakjes, maar ook echt kan meedenken in de kern.

Interesse in een traject?

Vaak weten we binnen 20 minuten wel of er een wederzijdse klik is en we je kunnen helpen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen.