fbpx

Sanne Hultink/

Een geweldig verhaal, maar een krachtige presentatie & huisstijl voor jou als spreker ontbreekt? Sanne en Joni vonden elkaar hier in de samenwerking! Sanne werkte de afgelopen tien jaar voor grote merken als Riviera Maison en Coolinvestments Group.

Inmiddels is zij gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen en professionele presentaties die persoonlijk, consistent en professioneel zijn. Samen ontwikkelen we de perfecte look and feel die past bij jou als spreker en die er clean en stijlvol uitziet. Ze zorgt graag voor een sterke merkidentiteit met eenheid en een smaakvolle uitstraling waarmee mensen zich kunnen identificeren en zich willen verbinden.

sanne-hultink-handtekening

Huisstijl & (re)branding/

Ook denkt Sanne mee over de kernwaardes van je onderneming en welke doelgroep je wilt aanpreken. Welk gevoel past daarbij? En hoe ziet dat eruit in beeld? En klopt dit met wie je bent en wat je wilt uitdragen?

Dit kan gaan om een geheel nieuwe huisstijl van jouw presentatie maar ook om een re-branding. Sanne hielp de afgelopen tien jaar mensen met meer eenheid, uitstraling en professionaliteit in je vormgeving.

Werkwijze/

Hoe verloopt het traject? De eerste stap is een korte intake waarin jullie kennis maken en Sanne bekijkt wat ze voor je kan betekenen. Tweede stap is een krachtige huisstijl die het speelveld bepaalt. En stap drie is de vertaling naar een concept presentatie (bijvoorbeeld de eerste paar slides).

Trajecten zijn vanaf € 1500. Intake plannen met Sanne? Vul hieronder het formulier en met Sanne aan de slag te gaan.

Samenwerken met Sanne?

Contact met Sanne is heel gemakkelijk: je vult hieronder het formulier in en dan neemt Sanne zo snel mogelijk contact met je op!