fbpx

Katinka Toet/

Als kind had ik al een voorliefde voor verhalen. Thuis deelden mijn broers en ik enthousiast het ene na het andere mooie verhaal aan de keukentafel.

De liefde is gebleven: nog steeds help ik als coach met veel plezier TEDx sprekers, toonaangevende leiders en innovatieve ondernemers met hun verhaal. Of dit nu op het podium is of in een meeting.

Leiderschap en spreken/

Na mijn studie milieu-economie heb ik 10 jaar in de communicatie gewerkt: eerst als marketeer bij Unilever en later bij Branddoctors en het internationale communicatiebureau Publicis in het Midden-Oosten. Gedurende mijn loopbaan ontdekte ik dat ik de mens achter het verhaal minstens zo fascinerend vond en besloot me verder te verdiepen in persoonlijk leiderschap en public speaking. Ik volgde het 7 habits -Train the trainer programma bij Franklin Covey en certificeerde me als NOBCO coach.

Voor mij zijn persoonlijk leiderschap en spreken zeer verbonden met elkaar. Ik geloof er heilig in dat je meer impact en plezier ervaart als je handelt en communiceert vanuit je persoonlijke kracht en bezieling. Je voelt het gelijk als mensen dingen met hart en ziel doen, ze dóén het niet alleen, ze zijn het ook. Het is authentiek en krachtig.

Brains & gutfeeling/

In mijn werk sla ik graag een brug tussen theorie & praktijk en hart & hoofd. Ik ben van huis uit een analytische Ingenieur, maar heb ook een sterke intuïtie. Die twee moeten in mijn optiek ook samengaan. Als ze op elkaar afgestemd zijn, zorgt dat voor een multiplier effect in impact. Die combinatie van enerzijds een scherpe analyse en anderzijds een sterke intuïtie, spreekt klanten aan. Er is behoefte om meer vanuit deze combinatie te leven en te werken.

In 2008 ontmoette ik Joni bij een master opleiding NLP en we hadden gelijk een enorme klik. Sindsdien werken we met groot succes samen voor verschillende opdrachtgevers als Microsoft, ABN Amro, Winclove en Albert Heijn. Bij het trainingsbureau Great Communicators hebben we meer dan 10 jaar samen opgetrokken en veel opleidingen op het gebied van spreken gegeven en ontwikkeld. Sinds 2021 zitten we in een nieuwe fase waar we de samenwerking blijven opzoeken en de krachten bundelen voor Lead by Presence.

Interesse in een traject?

Vaak weten we binnen 20 minuten wel of er een wederzijdse klik is en we je kunnen helpen. Vragen en gegevens worden natuurlijk discreet behandeld. Klik hieronder om een belafspraak in te plannen.