fbpx

Systemisch perspectief/

Afgelopen 1,5 jaar hebben we elke keer uitverkochte dagen met onze (familie)opstellingen. Echt geweldig dat deze dagen zo goed lopen en we zoveel mensen blij kunnen maken met deze inzichten.

Achteraf is vaak de vraag: hoe kijken jullie nu in zo’n opstelling? Wat zijn nu de leidende principes hierachter? Om je mee te nemen in deze principes organiseren we onder leiding van Katinka Toet systemisch perspectief. In deze eendaagse masterclass leren we je kijken met een systemische blik naar dagelijkse situaties én hoe je het eenvoudig kunt toepassen.

Als je met een systemische blik gaat kijken naar je werk, je leven en relaties, wordt vanzelf duidelijk wat je kunt doen om meer flow te creëren in een situatie.

Wat leer je tijdens de masterclass?

In deze masterclass wordt de logica van systemen helder uitgelegd en makkelijk toepasbaar gemaakt voor de dagelijkse praktijk. Als je immers weet waar het in de onderstroom vastloopt, kun je het vrij eenvoudig weer laten stromen.

Wat leer je tijdens deze training?

> Met een systemische blik kijken naar dagelijkse praktijksituaties en wat je moet doen om weer beweging te krijgen in situaties die vastlopen.

> Hoe verbindingen in de onderstroom goed georganiseerd zijn en hoe je, als deze verbindingen niet lekker lopen, ze kunt herstellen of reorganiseren.

> Onderzoeken wat er écht speelt in interacties en wat je kunt doen om je eigen plek goed in te nemen.

> Praktische systemische werkvormen, die je daarna eenvoudig zelf kunt toepassen.

In deze blog lees je meer over de praktische toepasbaarheid van systemisch perspectief.

Voor wie is deze masterclass?

Deze dag is voor iedereen, die kennis wil nemen van systemische gedachtegoed en deze wil toepassen in dagelijkse (zakelijke) praktijksituaties.

De masterclass systemisch perspectief is in het bijzonder interessant voor HR professionals, ondernemers, leidinggevenden, organisatieadviseurs en coaches, die gebruik willen maken van systemische kennis om mensen, teams en organisaties verder te brengen.

Wil je meer weten over deze masterclass? Kijk dan op de website van Lead by Presence.

Over Katinka Toet/

Katinka heeft sinds 2010 in haar vak als trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie meer dan honderden professionals bij verschillende bedrijven en teams begeleid om moeitelozer impact te maken vanuit hun eigen authenticiteit.

De afgelopen jaren heeft zij zich verder verdiept in systemisch werk aangezien je als professional pas echt moeiteloos impact kunt maken als je ook gebruik maakt van de systemische principes. Je maakt immers als professional ook altijd onderdeel uit van een groter geheel. Of dat nu een team, een organisatie of het publiek in een zaal is.

Katinka is opgeleid door Elmer Hendrix en Barbelo Uijtenbogaardt als familie- en organisatie-opsteller en houdt er van om systemische inzichten op een praktische manier toe te passen. Daarvoor heeft ze nu samen met Joni de training ‘Systemisch perspectief’ ontwikkeld.

Meer over Katinka.

Praktisch/

De masterclass systemisch perspectief vindt plaats in regio Haarlem (Vogelenzang), Hilversum of Utrecht. De dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur inclusief lunch. De prijs voor de eendaagse masterclass is € 375,- (ex. btw)

Data/

Juni

21 juni 2024 Systemisch Perspectief – professionele context in Oohm in Vogelenzang.

September

12 september 2024 Systemisch Perspectief – professionele context in Oohm, Vogelenzang

Kijk voor meer info op de website van Lead by Presence.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de eendaagse masterclass.

    Factuurgegevens